Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی گفت: هوای مشهد و حفاظت از منابع آب دو دغدغه محیط زیستی استان محسوب می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصبح توس؛حمید صالحی، مدیرکل محیط زیستخراسان رضوی در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به این مطلب که هوای مشهد و حفاظت از منابع آب دو دغدغه محیط زیستی استان محسوب می‌شوند، گفت: در دو بخش محیط زیست طبیعی و محیط زیست انسانی در حال فعالیت هستیم که در بخش محیط زیست انسانی دغدغه آلودگی هوا به ویژه آلودگی در شهر مشهد را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عمده علت آلودگی شهر مشهد را مربوط به خودروها خواند و ابراز کرد: در حال حاضر حدود یک میلیون خودرو در مشهد تردد می‌کنند که یکی از عوامل اصلیآلایندگی هوا هستند به همین دلیل برای کاهش استفاده از خودروی شخصی توسط شهروندان، نوسازی و به سازی ناوگان حمل ونقل عمومی در دستور کار قرار گرفته است.

واحدهای آلاینده پلمپ خواهند شد

مدیرکل حفاظت محیط زیستخراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به آلودگی ایجاد شده از طریق صنایع اشاره و اضافه کرد: در بحث کاهش آلودگی هوا در بخش صنایع نیز اقدامات خوبی انجام شده و با برگزاری جلساتی با صاحبان صنایع تعدادی از واحدهای صنعتی آلاینده، اقدام به رفع مشکل آلایندگی خود کرده و آن‌هایی که در این زمینه اقدام نکرده‌اند، اخطار پلمپدریافت کردند.

صالحی یکی دیگر از دغدغه‌های موجود را حفاظت از منابع آب و فاضلاب‌ها به ویژه در حوزه صنایع و پسماندها دانست و تاکید کرد:خوشبختانه فاضلاب درچند سال اخیر با احداث تصفیه خانه‌های متعدد به خوبی کنترل شده است و اکنون نیز تحت نظارت و پایش قراردارد.

وی با اعلام اینکه سال گذشته بالغ بر چهار هزار و 600 پایش محیط زیستی شبانه روزی را در بخش صنایع داشتیم، گفت: مشکل پسماندها یکی دیگر از مشکلات محیط زیست استان است به خصوص پسماندهای بیمارستانی که درحال حاضر بیشتر مد نظر ما قرار گرفته است.

وجود بیش از 2 میلیون هکتارمناطق حفاظت شده در خراسان رضوی

وی در ادامه سخنان خود به مشکلات عرصه زیست محیطی اشاره کرد و گفت: در استان بیش از دو میلیون و500 هزار هکتار مناطق حفاظت شده وجود دارد.

صالحی خشکسالی و مشکل در آبرسانی به مناطق حفاظت شده را از جمله دغدغه‌های استان در بخش زیست طبیعی خواند و ادامه داد: یکی از اقدامات مهم انجام شده در محیط زیست طبیعی خراسان رضوی احیای دریاچه بزنگان بود که در معرض خطر خشک شدن قطعی قرار داشتکه توانستیم در سال 95 این دریاچه را با کمک مردم و نهادهای محلی نجات دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی شکار و صید غیر قانونی را از دیگر مشکلات استان دانست و ابراز داشت: به همین دلیل یگان حفاظت از محیط زیست و پاسگاه‌های محیط بانی را برای برخورد قانونی با شکارچیان متخلف گسترش داده و مقتدرانه در مناطق مختلف محیط زیست طبیعی خراسان رضوی حضورداشته‌ایم.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۹۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است

امین طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً شاهد انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برداشت غیر اصولی بارناکل از لاک‌پشت‌های دریایی در استان بودیم که این اقدام غیرقانونی و مغایر با اصول حفاظت از محیط زیست است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بارناکل‌ها موجوداتی سخت‌پوست هستند که به طور طبیعی به سطوح سخت مانند صخره‌ها، کشتی‌ها، اسکله‌ها و حتی لاک لاک‌پشت‌های دریایی می‌چسبند، اظهار داشت: این موجودات بخش طبیعی از اکوسیستم دریایی هستند و می‌توانند فواید متعددی برای میزبان خود داشته باشند.

رئیس محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: برداشتن بارناکل‌ها از لاک لاک‌پشت‌های دریایی در اکثر موارد ضرورتی ندارد و این موجودات به ندرت به سلامتی لاک‌پشت‌ها آسیب می‌رسانند.

طلاب با تاکید بر اینکه برداشت غیر اصولی بارناکل‌ها می‌تواند برای لاک‌پشت‌ها استرس‌زا و آزاردهنده باشد و به پوسته آنها آسیب برساند و آنها را در معرض عفونت قرار دهد، تصریح کرد: برداشت بارناکل‌ها فقط در موارد خاص و توسط متخصصان مجرب و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده چنین اقداماتی، مراتب را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان یا پاسگاه‌های ساحلی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست دریایی و جانوران ارزشمند آن وظیفه‌ای همگانی است و همه باید در این راستا تلاش کنیم.

بارناکل، گروهی از بندپایان زیرشاخه سخت پوستان، رده ماگزیلوپودا یا آرواره پایان و خرچنگ‌های دریایی محسوب می‌شود.

این جانور سخت پوست، معمولاً به سطوح مختلف آب از جمله صخره‌ها، اجسام غرق شده در آب، سازه‌های آبی و حتی بدنه کشتی‌ها و قایق‌ها می چسبد.

بارناکل‌ها همچنین رابطه همزیستی با برخی جانوران دریایی مانند خرچنگ، لاک پشت، وال و مارماهی دارند. این سخت پوستان دارای صفحاتی هستند که آنها را در برابر جانوران شکارچی محافظت می‌کند.

کد خبر 6089606

دیگر خبرها

  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم